Saya tak rajin untuk menuntut ilmu seperti Saidatina Aisyah, saya tak selembut Saidatina Khadijah, saya tak setaat Saidatina Fatimah . Tapi tak mustahil untuk saya dan ' anda ' cuba untuk jadi seperti mereka. InsyaAllah.| Jangan sesekali kita lupakan Al-Quran, takut nanti Al-Quran lupakan kita, siapa nak tolong kita di akhirat kelak? | Doakan mereka yang sedang berjuang mati-matian di Palestin sanaa, insyaAllah sama-sama kita berdoa. | A true dreamer is the one who will never stop dreaming and works very hard to make their dream comes true...
Sunday, 22 May 2016

Anime Festival ! : Magical Summer

Hyep assalamualaikum !

Yang tengah cuti tu buat apa ja cuti ni? Mesti korang bosan kan? Korang tak pergi ke Anime Festival? Gempah ah banyak cosplay. Tapi hati-hati dengan cosplay yang seksi-seksi. Al-maklumlah anime kan. Tadi Hana ajak adik pergi festival tu. Kat Dewan Sri Pinang, Penang. Banyak cosplay ! Kawaii nee~ Tapi cosplay Usui Takumi tadak. Sedih huhu. Banyak cosplay yang Hana tak berapa familiar sangat. Ada jualan CD anime discount siap 50% lagi tuu. Dari awal episod smpai habis. Tapi duit tadak. Ticket nak masuk ja dah rm15. Next year maybe ada lagi. So kita tunggu next year lah haha.


Kawaii ne~~ Baru Hana sedar Hana ni kecik ja sebenarnya. Huhu. Gadis ni Hana taktau watak cita apa. Dia orang mana pun Hana taktau. Cakap english mcm tak faham. Cakap melayu lagi lah dak. Cakap jepun pun lagi macam tak faham. 

Yosh !


Kame kame haa !!


Ni tatau watak apa. Macam pernah nampak. Hehe terasa tinggi pulak sebab dia ni pendek.

ok until now sayounara guys !

0 comment: